keskiviikko 11. syyskuuta 2013

Taas mennään!

Noniin.

Kesä meni, arki tuli, blogikirjoittelu palaa tauoltaan. 

Oli kyl kiva kesä. Noin niinku henkilökohtasella ja byemanduisella tasolla. Mä uskon et tekee hyvää välillä vähän ottaa etäisyyttä ja antaa bändin levätä välillä. Sit on ihan uutta energiaa ku on jotain mitä on kaivannu. Mul ainaki oli ikävä jokaviikkosia treenejä. <3 Vaik kesällä oliki supersiistei muit juttui kuten musavideon kuvauksii (aiaiaiaiiii) ja Luomustudioo ja Tool ships reissiissei ja kaikkee. Iitissäki oltiin, Maakansa2013-festeillä. Sieltä muutama kuva tässä ohessa.

Beibi Pelkonen oli tuuraamassa Sampoo ja näyttämäs Sergeille mitä tapahtuu jos alkaa egoilee.

Mutta kuulkaas, meistä tulee ihan oikee bändi: me avataan nettisivut! Ihan oikeet nettisivut. Aika hurjaa. Inhottaa ku saa ittensä kiinni siit ajattelumallista et facebook on kaikki mitä ihminen tarvii. Ei kaikki oo feisbuukissa. Ja sit viel et jos on indie ni ei kyl voi olla missään feisbuukis kii. 

Iitis oli myös Napakymppi. Sergeille ei löytyny satuprinsessaa :(


Koht tulee kans sit se Luomustudio-video ja meijän oma, ihana, herkkä, melankolinen, artsy, paras, kaunis ja upee musavideo kappaleesta Slip Away. Sen on kuvannu ja ohjannu ja suunnitellu ja mitäs näitä nyt on ("management"-termi pitäs saada kyl aina tungettuu) hieno mies, nimittäin Eliel Kilkki. Me ite pideltiin taskulamppua ja sitä valkosta kangasta ja risuja. Hyvä me. 

Meil on huomenna eli torstaina keikka Libertessä. Tulkaa sinne. Siellä kuulette mm. tän hittirallin:


Pusipusipusi,
Ippi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti